Baxter

BIJ ONS VERKRIJGBAAR!

De baxterrol – de juiste medicijnen op het juiste tijdstip

De baxterrol helpt u bij de inname van uw geneesmiddelen

Gebruikt u geneesmiddelen? Dan weet u waarschijnlijk dat u voor een optimale werking uw medicatie op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid dient in te nemen. Dat is niet zo gemakkelijk als u meerdere geneesmiddelen gebruikt. Om u daarbij te ondersteunen, hebben wij voor u de baxterrol ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar via onze apotheek.

In uw baxterrol zijn al uw medicijnen verpakt naar inname moment.

Een baxterrol bestaat uit een strip van plastic zakjes. In een zakje bevinden zich precies die medicijnen die u op een bepaald moment dient in te nemen. Op het zakje is vermeld wanneer dat is. Met de baxterrol kunt u gemakkelijk controleren of u alle medicijnen heeft gebruikt. U hoeft niet langer te onthouden wanneer u een geneesmiddel dient in te nemen en in welke hoeveelheid. U opent simpelweg het volgende zakje van de rol, op het tijdstip dat op het zakje vermeld staat.

Uw baxterrol rol wordt voor u persoonlijk gemaakt

Welke medicijnen er precies in uw rol zitten, wordt bepaald door het recept dat uw arts uw voorgeschreven heeft. Elke een of twee weken wordt er een nieuwe rol voor u gemaakt, waarna u hem bij ons op kunt halen of we bezorgen hem kosteloos bij u thuis.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Jolande van den Bosch of Yvonne Takken.

image_pdfimage_print

Reacties gesloten.